Stockholms skorstensrenovering SSR

Takomläggning

Stockholms skorstensrenovering SSR är också specialiserade på takomläggningar. Vi renoverar, reparerar och lägger om alla slags tak. Vi har helhetslösningar för ditt tak som också innebär renovering och reparation av vindskivor, tak- och skorstensplåt men även det kompletta regnvattensystemet med hängrännor och stuprör.
Vi samarbetar med de flesta leverantörerna av takmaterial på marknaden och tillämpar 100% nöjd kund garanti, som betyder att kunden betalar efter godkänt arbete. Ring för en konstnadsfri offert. Passa också på att fråga oss om aktuella referenser i ert område.


Takvård och taktvätt

Vi på Stockholms skorstensrenovering SSR får många förfrågningar om taktvätt. Vi spolar inte av takpannor med vatten , ej heller gör vi diverse ytbehandlingar på gamla takpannor. Det vi gör är att vi kostnadsfritt besiktigar taket med fotodokumentation så att kunden i fråga får ett bra underlag för att kunna bestämma en åtgärdsplan. Det låter som ett enkelt och billigt alternativ att få ett nytt tak genom att tvätta det. Men tyvärr så finns det inga genvägar då problemet inte sitter på utsidan utan under takpannorna. Ett gammalt tak av betongtegel suger vatten och vattnet i sin tur rinner ner i undertak och gör så att råsponten ruttnar och pappen möglar.
Se bild på skadat undertak här. Det finns inga genvägar till ett friskt tak.


Se också vanliga frågor om takomläggning.

Vi installerar också alla typer av takskydd som takstegear, glidskydd och arbetsbryggor.
Läs mer i Taksäkerhet.

Vi har verkat med takomläggning i Stockholm och Mälardalen i över 30 år.
Läs mer här Om oss.

Takomläggning